Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2019 17:40 - Аз, посеркото
Автор: prismehulnikat Категория: Новини   
Прочетен: 1049 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image„Аз, посеркото“ Да не се чете! „Аз, посеркото“ е творба на епичната вулгарна улична реч!

Да не се чете от хора грамотни, културни и с висок морал !
Творбата „Аз, посеркото“ е вдъхновена от един политик у нас, който така се е вкопал във властта, че се направо се е вмирисал на корупция !

Вонята, която плъзва от Банкя и се разстила из целият свят е толкова силна, че често може да бъде объркана с химическа атака с бойно отровно вещество !

И така „Аз, посеркото“ един ден седял на величественият бял кон и четял своята единствена книга Винету, а около него замирисало на избори ! Когато те връхлети политическата воня нямаш право на избор, но това е друга тема, а смрадта била толкова силна, че на него му хрумнало да си почисти тоалетната и така събрал цялата си армия от дрисльовци и посерковци и казал „така не може, много се разсмърдя тази наша партия, време е всеки да си почисти къщичката“!

На мнозина им е светнала лампичката, но на други вождът ще им я светне ! Акцентът за червената и синята лампа може да бъде сравнен с полицейските светлини - червена и синя премигваща такава !

И така стотици хиляди са притеснените и като малки гербави миньони се втурнаха с кафявите си гащички да припкат насам и натам !

„Аз, посеркото“ има предистория, в която самият премиер се бе възмутил, че е подслушван в тоалетната си ! И така записът „ало, Банов съм“ открехна вратата на едно министерство и оттам излезе една смрад, която била повече като онова усещане за корупция по високите етажи или ярък пример за такава !

Наистина управляващите много се осраха със скандалите за откраднати милиони и са вече стотици и всяка държавна поръчка си мирише и всичко построено и санирано смърди и смърди, а народът се задушава от бедност и мизерия !

Наистина е време ние хората да ни светне лампичката, че тези много се осраха и е време да изчистим не една къщичка, а всички министерства, Народното Събрание и всички държавни ведомства от боклука и да кажем „стига толкова“!

Ако ли не все повече ще смърди и все по-непоносимо ще става, но какво да се прави?
Забравили сме приказката, че политиците са като гълъбите - докато са малки се хранят от ръцете ни, а като се издигнат ни серат на главите и така в тази публикация наситена с аромати как един не каза „бе да ги изметем вече тези, егати“!
 

image



Гласувай:
1




1. apostapostoloff - Парламентарни избори ще има чак
20.02.2019 20:38
през 2021 година и те ще бъдат спечелени от ГЕРБ.

Предстоящите европейски и местни избори ще бъдат спечелени също така от ГЕРБ.
цитирай
2. krumbelosvet - Спокойно
21.02.2019 00:07
Ще го махнат ББ от наше име, както от наше име го издигнаха и го крепят 10 (десет) години, в 3 (три) избори.
Но тоя, когото ще изберат от наше име, ще е по-зле от ББ, щото той се понаучи. Но сбърка пред Господарите, че иска европейска армия, мирно Черно Море, не прокара Истанбулската конвенция, не прие указанията на ООН за бежанците...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: prismehulnikat
Категория: Новини
Прочетен: 6843
Постинги: 1
Коментари: 2
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930